6 juni 2016

Voorbeelden kleine keukens

Voorbeelden kleine keukens? Inspiratie nodig voor uw kleine keuken? Meestal hebben mensen niet genoeg ruimte voor een grote keuken of ze hebben er simpelweg geen geld voor.

Kleine keukens zijn er in alle stijlen en vormen te krijgen het enige nadeel is dat ze erg lastig zijn om in te delen. Daarom hebben wij een aantal voorbeelden van kleine goedkope keukens per stijl. Doe inspiratie op en bekijk hier de voorbeelden goedkope kleine keukens.

Voorbeelden kleine keukens

Kleine moderne keukens

Een voorbeeld van een kleine moderne hoekkeuken. De keuken is modern omdat deze strakke handvatten heeft. Ook komt het vaak voor dat moderne keukens greeploos zijn met hoogglans fronten. Daarnaast is de dampkamp zeer strak en heeft de keuken een design kraan.

 

 

 

Kleine tijdloze keukens

Kleine tijdloze keukens zijn net als de moderne keuken een veel voorkomende stijl van kleine keukens. Dit komt omdat tijdloze keukens bijna bij iedereen in de smaak valt. Tijdloze keukens zijn te herkennen aan een combinatie van de andere stijlen. Zo hebben ze een klassiek kader op de keukenkasten en een moderne kraan en handvaten.

 

Kleine landelijke keukens

Kleine landelijke keukens komen minder vaak voor dan de rest van de stijlen. Dit komt doordat de landelijke stijl minder tot zijn recht komt in een kleine opstelling. Wanneer een landelijke keuken toch in een kleine opstelling staat kun je die herkennen aan de klassiekere grepen. Daarnaast zit er vaak een klassiek kader of strepen op de keukenkasten. Boven op de hang kasten zit vaak een sierlijke kranslijst en de schouw en kraan is vaak in een oudere stijl.

 

 

Kleine designkeukens

Kleine designkeukens zijn vaak te herkennen omdat ze geen grepen hebben, daarnaast hebben ze vaak een designkraan. Een kleine design keuken komt niet zo vaak voor als de moderne en tijdloze kleine keukens, maar wel meer dan de kleine landelijke keukens. Kleine designkeukens kan je al maken vanaf 2 ,5 meter.

 

 

Dit was een overzicht met verschillende voorbeelden van kleine keukens. Wij hopen dat u hierdoor genoeg informatie heeft over de kleine keukens. Het ontwerp van uw kleine keuken kan natuurlijk ook anders zijn, wanneer het bijvoorbeeld niet bij uw huis past. U kunt zelf ook een ontwerp maken die precies bij uw woning past.

Start met ontwerpen.

Direct op zoek naar de goedkoopste kleine keukens? Bekijk hier meteen de goedkoopste kleine keukens.